Home > Bestanden > WebProxy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WebProxy fout

WebProxy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WebProxy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WebProxy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Internet resident proxy. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WebProxy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WebProxy.exe bestandsinfo

Het proces Internet resident proxy of WebProxy

hoort bij de software Panda Internet Security (versie 2009, 2007, 2010, 2008, 2012, 2011) of Panda Antivirus (versie 2008, 2007) of Panda Global Protection (versie 2010, 2013, 2011, 2009, 2012) of Panda Antivirus + Firewall (versie 2008, 2007) of Panda residents of Panda Antivirus Pro (versie 2010, 2009, 2012) of Internet Resident of Panda Platinum (versie 2006 Internet) of Tesco Internet Security

van Panda Software International (www.pandasoftware.com) of Panda Security, S.L (www.pandasecurity.com) of Panda Security International of Panda Security (www.pandasecurity.com) of Panda Software (www.pandasoftware.com)..

Omschrijving: WebProxy.exe biedt persoonlijke web proxy aan de host terwijl deze verbonden is met het internet. Het maakt deel uit van de Panda Antivirus suite. Dit proces zorgt ervoor dat de identiteit van de host niet zichtbaar is op het internet en evenmin onthuld kan worden. Hierdoor wordt het risico op fraude met de identiteitsgegevens tot een minimum beperkt. Het verificatie proces met de service provider gebeurt echter met het originele IP.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WebProxy.exe niet nodig. Bestand WebProxy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2005\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 107,776 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/webproxy.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. WebProxy.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. WebProxy.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Als WebProxy.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 83,504 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand WebProxy.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand WebProxy.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WebProxy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WebProxy.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WebProxy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WebProxy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.