Home > Bestanden > wfxseh32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wfxseh32 fout

Wfxseh32.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wfxseh32.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wfxseh32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Shell extension. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wfxseh32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wfxseh32.dll bestandsinfo

Het proces Shell extension for ACT phonebook integration DLL hoort bij de software Symantec WinFax PRO of Symantec WinFax Basic Edition van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft wfxseh32.dll niet nodig. Wfxseh32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 38,400 bytes (93% van alle voorkomende bestanden) of 35,328 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wfxseh32.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wfxseh32.dll. Controleer daarom het wfxseh32.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wfxseh32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wfxseh32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.