Home > Bestanden > WFXSWTCH.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WFXSWTCH fout

WFXSWTCH.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WFXSWTCH.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WFXSWTCH.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WFXSWTCH.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WFXSWTCH.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WFXSWTCH.exe bestandsinfo

Het proces WFXSWTCH.exe hoort bij de software Symantec WinFax PRO of Symantec WinFax Basic Edition van onbekend..

Omschrijving: WFXSWTCH.exe is onderdeel van het faxprogramma WinFax van Symantec. Een faxprogramma verstuurt en ontvangt faxen via een met de computer verbonden modem. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WFXSWTCH.exe niet nodig. Bestand WFXSWTCH.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map "C:\Program Files" of in C:\ of in een submap van "C:\Documents and Settings" (usually C:\Program Files\NORTON~1\WINFAX\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,160 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 27,648 bytes of 26,624 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wfxswtch.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). WFXSWTCH.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WFXSWTCH.exe. Controleer daarom het WFXSWTCH.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WFXSWTCH.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WFXSWTCH scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.