Home > Bestanden > WgaTray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WgaTray fout

WgaTray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WgaTray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WgaTray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Genuine Advantage Notification. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WgaTray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WgaTray.exe bestandsinfo

Het proces Windows Genuine Advantage Notification of Windows Genuine Advantage Notifications of Melding van Windows Genuine Advantage of Notificación del Programa de Ventajas de Windows Original hoort bij de software Windows Genuine Advantage of Microsoft Genuine Advantage of Windows Genuine Advantage Notification of Programa de Ventajas de Windows Original van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: WgaTray.exe is een system tray utility dat standaard in alle uitvoeringen van Windows XP zit, inclusief het Media Center en Tablet PC edities en Windows Genuine Advantage software. Dit proces controleert de authenticiteit van de Windows software die op de computer draait en geeft een waarschuwing af als een niet authentieke versie gevonden is. Het bevestigd deze authenticiteit wanneer er updates voor het besturingssysteem of de Microsoft Office suite gedownload moeten worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WgaTray.exe niet nodig. WgaTray.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 336,768 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 934,792 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wgatray.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 25% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WgaTray.exe. Controleer daarom het WgaTray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WgaTray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WgaTray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.