Home > Bestanden > wiki.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wiki fout

Wiki.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wiki.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wiki.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WIKI.DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wiki.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wiki.dll bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over WIKI.DLL.

Omschrijving: Windows heeft wiki.dll niet nodig. Bestand wiki.dll bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wiki.dll.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Let op: Bestand bestaat niet meer. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Bestand wiki.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wiki.dll. Controleer daarom het wiki.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wiki.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wiki scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.