Home > Bestanden > win.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus win te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen win.exe als malware, bijvoorbeeld TrendMicro herkent het als TROJ_FAKEALE.SME of TROJ_FAKEALE.SML, en Microsoft herkent het als TrojanClicker:Win32/Hatigh.C of TrojanSpy:Win32/Bancos.DI.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de win.exe worm

Hints om win.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AutoHotkey. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat win.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Win.exe bestandsinfo

Het proces AutoHotkey of DungCoiVb hoort bij de software Windows Update of OlalaTheWorld of AutoHotkey of DungCoi of Security Update for Microsoft van Test..

Omschrijving: win.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Win.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 23,557 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 25,604 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/win.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Win.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run). Win.exe kan toepassingen monitoren, verbind met Internet en onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

  • Als win.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,344 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 132,096 bytes, 239,104 bytes of 259,602 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand win.exe is geen Windows systeembestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run). Win.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
    Als er problemen zijn met win.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Security Update for Microsoft).
  • Als win.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,784 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 32,528 bytes of 16,144 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, win.ini, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders, DEFAULT\Run). Win.exe is geen Windows systeembestand. Win.exe kan andere programma's manipuleren en toepassingen monitoren.
  • Als win.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 377,184 bytes.

Belangrijk: Controleer het win.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over win.exe, deel je kennis dan en help anderen.

win scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.