Home > Bestanden > winamp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winamp fout

Winamp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winamp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winamp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Winamp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winamp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winamp.exe bestandsinfo

Het proces Winamp hoort bij de software Winamp of DFX 8 for Winamp van Nullsoft (www.winamp.com)..

Omschrijving: Windows heeft winamp.exe niet nodig. Bestand winamp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Winamp\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,137,664 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,250,816 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winamp.exe.html 
Winamp.exe is geen Windows systeembestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Winamp.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

  • Als winamp.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 82,944 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 95,744 bytes, 94,208 bytes of 55,004 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Winamp.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als winamp.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,064 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, MACHINE\User Shell Folders). Winamp.exe is geen Windows kernbestand. Winamp.exe kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als winamp.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 190,714 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 39,428 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winamp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het winamp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winamp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winamp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.