Home > Bestanden > winampa.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winampa fout

Winampa.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winampa.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winampa.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Winamp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winampa.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winampa.exe bestandsinfo

Het proces Winamp of Winamp Agent hoort bij de software Winamp of Winamp Agent of Winamp3 van NullSoft (www.winamp.com) of Nullsoft (www.winamp.com)..

Omschrijving: Windows heeft winampa.exe niet nodig. Bestand winampa.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (e.g. C:\Program Files\Winamp\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 35,328 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 36,352 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winampa.exe.html 
Bestand winampa.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Winampa.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winampa.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het winampa.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winampa.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winampa scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.