Home > Bestanden > windows.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus windows te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen windows.exe als malware, bijvoorbeeld Sophos herkent het als Mal/Generic-L, en Microsoft herkent het als Worm:Win32/Ainslot.A of VirTool:Win32/VBInject.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de windows.exe worm

Hints om windows.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Protected Applicatio. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat windows.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Windows.exe bestandsinfo

Het proces Protected Applicatio of mCGIAZ of Stub of Copyright© of syncui of PBDownForce of XZPHFONUJUESFQ of ICQ

hoort bij de software Project1 of MYTCRRJACWZBLDSKAIFVEOMX of Stub of ROlVflTfvw of WKICURoKiokwzOjluEzcsLfyt of syncui of ICQ

van Microsoft (www.microsoft.com) of AZCgRM of CjMcIPiqfLGHFKvova of ICQ (www.icq.com) of DSKAIFVEOMXHGIICYORLLX..

Omschrijving: windows.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand windows.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 566,272 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes, 291,978 bytes, 136,704 bytes of 36,864 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/windows.exe.html 
Windows.exe is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, MACHINE\RunServices). Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Windows.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 567,808 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 196,608 bytes, 435,766 bytes of 409,800 bytes. Bestand windows.exe is geen Windows kernbestand.
  • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 249,856 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 490,496 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Bestand windows.exe is geen Windows systeembestand.
  • Als windows.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 83,072 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 204,800 bytes.
  • Als windows.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 48,640 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 271,533 bytes.
  • Als windows.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,123,297 bytes.
  • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,696 bytes.
  • Als windows.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,003,520 bytes.

Belangrijk: Controleer het windows.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over windows.exe, deel je kennis dan en help anderen.

windows scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.