Home > Bestanden > winhlp32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winhlp32 fout

Winhlp32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winhlp32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winhlp32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Help. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winhlp32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winhlp32.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft® Help of Windows Winhlp32 Stub hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: winhlp32.exe is het Windows Help programma. Windows Help biedt toegang tot documenten die hulp bieden bij het gebruiken van je computer. Als je op dit moment geen gebruik maakt van Help, kun je dit programma veilig beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: winhlp32.exe is belangkrijg voor Windows. Winhlp32.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 283,648 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 266,752 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winhlp32.exe.html 
Het is een Windows systeemcomponent. Winhlp32.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Winhlp32.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

  • Als winhlp32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes. Winhlp32.exe is een Windows kernsysteembestand. Winhlp32.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces is niet zichtbaar.
  • Als winhlp32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,704 bytes. Bestand winhlp32.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winhlp32.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het winhlp32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winhlp32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winhlp32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.