Home > Bestanden > winlog.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winlog fout

Winlog.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winlog.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winlog.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update I9EaTqnCyd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winlog.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winlog.exe bestandsinfo

Het proces I9EaTqnCyd of kTIjrcY2xa of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of OlmTlrTqj of KeyScreen of Realtek Azalia Audio - Event Monitor of Setup of JPEG-Image

hoort bij de software sxVOGUsVVL of GDThJ3jrD of Adobe Photoshop (versie CS4 KeyGen [RkChimaira]) of bgeRqDDYya of KeyScreen of Setup of asdwasd of Microsoft Windows Operating System

van N5R of 5JXVPH3xHC of of VpgDUQE5ddo of Microsoft (www.microsoft.com) of Banner of Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: winlog.exe is onderdeel van de Salfeld ouderlijk toezicht tool dat onder de merknaam Child Control verkocht wordt. Met dit proces kunnen ouders een tijdslimiet instellen voor computergebruik, het internetgebruik beheersen en ook de toegang tot de PC ontzeggen. Daarnaast kunnen bepaalde sites geblokkeerd worden en diverse beveiligingstoepassingen geactiveerd worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft winlog.exe niet nodig. Bestand winlog.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 144,384 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 2,117,632 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winlog.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Winlog.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

  • Als winlog.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk. Bestandsformaat is 175,104 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 290,816 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Winlog.exe kan onthoud inputs.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 229,376 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 319,488 bytes, 144,384 bytes, 550,912 bytes of 132,096 bytes. Winlog.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Winlog.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk. Bestandsformaat is 531,926 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 270,848 bytes.
  • Als winlog.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 923,657 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winlog.exe. Controleer daarom het winlog.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winlog.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winlog scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.