Home > Bestanden > winlogin.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winlogin te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen winlogin.exe als malware, bijvoorbeeld TrendMicro herkent het als Mal_DLDER of TROJ_SPNR.06EK12, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Ertfor.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winlogin.exe worm

Hints om winlogin.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Winlogin status. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winlogin.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winlogin.exe bestandsinfo

Het proces Winlogin status of dfhyhr1ty1t1ezefzefzef of IQMVdfL5Atw3DQ7 of System of UUTZJCJoBA

hoort bij de software NEXCqezmS1u9k of System of kIsaTyn of br1rytzzfefsvvzzerezrs of wNdyl of BZm43W2GxgbB

van J & A of YQEMso7buqzPTm7E of Microsoft (www.microsoft.com) (versie 2011) of tryrt4rhrthrthrthrzrgq of Ujf1R of TQOnCvfNPkM..

Omschrijving: winlogin.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Winlogin.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 26,112 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 15,000 bytes, 61,053 bytes of 198,656 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/winlogin.exe.html 
Winlogin.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand winlogin.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, win.ini, MACHINE\User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Winlogin.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 344,064 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 133,377 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Winlogin.exe kan onthoud inputs.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 192,512 bytes. Winlogin.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, win.ini, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeembestand.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 285,184 bytes.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 502,272 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 812,852 bytes.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,023,424 bytes.

Belangrijk: Controleer het winlogin.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winlogin.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winlogin scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.