Home > Bestanden > winpatrol.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winpatrol fout

Winpatrol.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winpatrol.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winpatrol.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WinPatrol System Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winpatrol.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winpatrol.exe bestandsinfo

Het proces WinPatrol System Monitor of WinPatrol Background Change Detector of WinPatrol By BillP Studios hoort bij de software WinPatrol Monitor of C3400 Series GDI Driver from van BillP Studios (www.winpatrol.com)..

Omschrijving: Windows heeft winpatrol.exe niet nodig. Winpatrol.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 325,512 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 363,752 bytes en nog 24 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winpatrol.exe.html 
Winpatrol.exe is geen Windows systeemcomponent. Winpatrol.exe is digitaal gesigneerd. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Bestand winpatrol.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Winpatrol.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winpatrol.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het winpatrol.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winpatrol.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winpatrol scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.