Home > Bestanden > winroll.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winroll te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen winroll.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winroll.exe worm

Hints om winroll.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Mountain Lion Skin Pack. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winroll.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winroll.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Mountain Lion Skin Pack (versie 1.0-X64) of My Book Device Driver of WinRoll RE van onbekend..

Omschrijving: winroll.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand winroll.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 15,360 bytes (64% van alle voorkomende bestanden) of 15,872 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/winroll.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Er is geen bestandsinformatie. Winroll.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk.

Als winroll.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 15,872 bytes. Winroll.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Controleer het winroll.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winroll.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winroll scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.