Home > Bestanden > WinService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WinService fout

WinService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WinService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WinService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SCM_Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WinService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WinService.exe bestandsinfo

Het proces SCM_Service of Client-Server-Laufzeitprozess hoort bij de software SCM_Service of Quick PDF Converter Suite of Hijack This van NETGEAR (www.netgear.com) of Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: Windows heeft WinService.exe niet nodig. Bestand WinService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 180,224 bytes (92% van alle voorkomende bestanden) of 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/winservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Bestand WinService.exe is geen Windows kernbestand. WinService.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

  • Als WinService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 180,224 bytes (91% van alle voorkomende bestanden) of 186,848 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. WinService.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. WinService.exe kan onthoud inputs.
  • Als WinService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 88,064 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Bestand WinService.exe is geen Windows systeembestand.
    De software ontwikkelaar Quickpdftoword biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Quick PDF Converter Suite).
  • Als WinService.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,581,650 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WinService.exe. Controleer daarom het WinService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WinService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WinService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.