Home > Bestanden > winss.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winss fout

Winss.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winss.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winss.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Live OneCare Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winss.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winss.exe bestandsinfo

Het proces Windows Live OneCare Service hoort bij de software Microsoft Windows OneCare of Windows Live OneCare van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft winss.exe niet nodig. Bestand winss.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,116,712 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 597,376 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winss.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand winss.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Winss.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winss.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het winss.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winss.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winss scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.