Home > Bestanden > winsys.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winsys fout

Winsys.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winsys.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winsys.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DOT MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winsys.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winsys.exe bestandsinfo

Het proces DOT MFC Application of Module hoort bij de software DOT Application of NNC module van NoName..

Omschrijving: Windows heeft winsys.exe niet nodig. Bestand winsys.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 135,168 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 200,704 bytes, 196,608 bytes of 1,264,128 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/winsys.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Winsys.exe is geen Windows kernbestand. Bestand winsys.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, DEFAULT\Run). Winsys.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

  • Als winsys.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 468,581 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, DEFAULT\Run). Winsys.exe is geen Windows kernbestand. Winsys.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als winsys.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,160 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winsys.exe. Controleer daarom het winsys.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winsys.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winsys scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.