Home > Bestanden > wintems.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wintems te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wintems.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Email-Worm.Win32.Bagle.of, en TrendMicro herkent het als TROJ_BAGLE.AO of TROJ_BAGLE.ACV.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wintems.exe worm

Hints om wintems.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wintems.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wintems.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wintems.exe bestandsinfo

Het proces wintems.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: wintems.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand wintems.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 71,172 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 70,660 bytes en nog 24 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wintems.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Wintems.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Verborgen bestand. Wintems.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Wintems.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 98% gevaarlijk.

Als wintems.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 68,909 bytes. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Bestand wintems.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Bestand wintems.exe is geen Windows kernbestand. Wintems.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Controleer het wintems.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wintems.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wintems scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.