Home > Bestanden > winupdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winupdate fout

Winupdate.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winupdate.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winupdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Demon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat winupdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winupdate.exe bestandsinfo

Het proces Demon of test001 of Buscador de Exoplanetas de la Nasa of winupdate Microsoft of Version Reporter Applet of Windows Help Engine application file of Blaze Media Pro of HjJnDoa4wHZB

hoort bij de software Demon H of Persistence-Checker of Windows Update of SourceS of Blaze Media Pro of Microsoft Windows Operating System of IHc5CHzyt1Z5 of Satelite (versie hd85512b)

van Microsoft (www.microsoft.com) of Demon (www.demon.net) of Biohazard Crew of Mystik Media (www.mystikmedia.com) of Jkvf4 of Nasa.sl..

Omschrijving: Windows heeft winupdate.exe niet nodig. Bestand winupdate.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 786,432 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 1,467,904 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winupdate.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, win.ini, Userinit, User Shell Folders). Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Winupdate.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,482 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,169,986 bytes, 70,145 bytes of 105,746 bytes. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, win.ini, Userinit, User Shell Folders). Winupdate.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Winupdate.exe kan andere programma's manipuleren.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,291,776 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 24,576 bytes, 1,503,650 bytes of 8,704 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Winupdate.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Winupdate.exe is geen Windows systeembestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, win.ini, Userinit, User Shell Folders). Winupdate.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en zichzelf verbergen.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 278,528 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 675,840 bytes of 1,091,072 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 540,672 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 327,680 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,143,175 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 225,280 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,789,952 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk. Bestandsformaat is 23,552 bytes.
 • Als winupdate.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 116,736 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winupdate.exe. Controleer daarom het winupdate.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winupdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

winupdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.