Home > Bestanden > WinVNC.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WinVNC fout

WinVNC.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WinVNC.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WinVNC.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update VNC server for Win32. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WinVNC.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WinVNC.exe bestandsinfo

Het proces VNC server for Win32 of TightVNC Win32 Server of VNC Server for Win32 of VNC server for (versie X64/win32) of VNC server for win32 of NA server for Win32 of VNC 3.3.7

hoort bij de software UltraVNC of TightVNC of RealVNC Ltd. - WinVNC of TightVNC Win32 Server of Tridia Corporation WinVNC of AT&T Research Labs Cambridge - WinVNC of VNC of Network-anywhere

van UltraVNC (www.uvnc.com) of TightVNC Group of Constantin Kaplinsky (www.tightvnc.com) of RealVNC (www.realvnc.com) of Tridia of AT&T Research Labs Cambridge (www.att.com) of Network-anywhere of UltraVnc (www.uvnc.com)..

Omschrijving: WinVNC.exe is software voor afstandsbediening van computers. Met dergelijke software kunnen gebruikers van op afstand inloggen op je computer en deze bedienen. Gewoonlijk wordt deze mogelijkheid gebruikt door technici en helpdeskmedewerkers in zakelijke omgevingen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen van je computer.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WinVNC.exe niet nodig. Bestand WinVNC.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (generally C:\Program Files\RealVNC\WinVNC\ of C:\Program Files\ORL\VNC\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 712,704 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 589,824 bytes en nog 24 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/winvnc.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. WinVNC.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 249,856 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. WinVNC.exe kan onthoud inputs en zichzelf verbergen.
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Security Update for Microsoft).
  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 208,896 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 630,950 bytes. WinVNC.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. WinVNC.exe kan onthoud inputs en zichzelf verbergen.
  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 335,872 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 585,728 bytes.
  • Als WinVNC.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 469,504 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WinVNC.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WinVNC.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WinVNC.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WinVNC scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.