Home > Bestanden > wisptis.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wisptis fout

Wisptis.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wisptis.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wisptis.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Tablet PC Platform Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wisptis.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wisptis.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Tablet PC Platform Component of Microsoft Tablet PC Component of Microsoft Tablet PC Input Component of Microsoft Pen and Touch Input Component hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft Office Professional Edition of Microsoft Office Professional Plus (versie 2010, 2007) of Microsoft Office Home and Student (versie 2007) of Microsoft Office Basic Edition (versie 2003) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: wisptis.exe is een Windows-systeem service die inwerkt op verschillende input devices en gebaren en andere informatie tussen deze apparaten en programma's weergeeft. Het wordt zeer vaak geassocieerd met het gebruik van een pen voor de ingang van een Tablet PC, maar het kan communiceren met een muis op een desktop PC. Het is vaak geïnstalleerd samen met Adobe Reader. Het proces is in het algemeen niet essentiëel, maar kan noodzakelijk zijn voor sommige software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wisptis.exe niet nodig. Wisptis.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 189,952 bytes (62% van alle voorkomende bestanden), 293,376 bytes, 194,560 bytes, 244,224 bytes of 293,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wisptis.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Bestand wisptis.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Wisptis.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wisptis.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het wisptis.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wisptis.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wisptis scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.