Home > Bestanden > WLHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WLHook fout

WLHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WLHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WLHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ACS Session White List Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WLHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WLHook.dll bestandsinfo

Het proces ACS Session White List Hook of AOL Connectivity Service Session List hoort bij de software AOL Connectivity Service of AOL Connectivity Services of AOL Uninstaller van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com)..

Omschrijving: WLHook.dll is onderdeel van AOL Connectivity Service en is verbonden met het aoldial.exe proces. Het zorgt voor de automatische herkenning van draadloze apparatuur die verbonden is met de host. Daarnaast zorgt het voor de connectiviteit van de apparatuur met het extranet, wat het internet of een lokaal communicatie netwerk is. Dit proces start tegelijk met het besturingssysteem op en draait continu op de achtergrond.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WLHook.dll niet nodig. Bestand WLHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,608 bytes (83% van alle voorkomende bestanden) of 10,288 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wlhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. WLHook.dll is geen Windows systeemcomponent. WLHook.dll kan onthoud inputs. WLHook.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WLHook.dll. Controleer daarom het WLHook.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WLHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

WLHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.