Home > Bestanden > wlidsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wlidsvc fout

Wlidsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wlidsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wlidsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Windows Live ID Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wlidsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wlidsvc.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Windows Live ID Service of Windows Live ID Sign-in Assistant hoort bij de software Windows Live ID Sign-in Assistant of Microsoft Windows Live ID of Microsoft CoReXT of Windows Live ID Sign-in van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft wlidsvc.exe niet nodig. Bestand wlidsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,292,096 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 1,529,728 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wlidsvc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand wlidsvc.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Als wlidsvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,286,976 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 2,291,568 bytes, 2,297,216 bytes of 2,292,096 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Wlidsvc.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand.
Het programma Windows Live ID Sign-in kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wlidsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wlidsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over wlidsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wlidsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.