Home > Bestanden > wlidsvcm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wlidsvcm fout

Wlidsvcm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wlidsvcm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wlidsvcm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wlidsvcm.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wlidsvcm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wlidsvcm.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft Windows Live ID Service Monitor of Windows Live ID Sign-in Assistant hoort bij de software Windows Live ID Sign-in Assistant of Microsoft Windows Live ID of Windows Live ID Sign-in of Microsoft CoReXT of Windows Live ID-Anmelde-Assistent van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft wlidsvcm.exe niet nodig. Wlidsvcm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 223,104 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 183,152 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wlidsvcm.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als wlidsvcm.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 222,592 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 221,040 bytes of 223,104 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wlidsvcm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wlidsvcm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over wlidsvcm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wlidsvcm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.