Home > Bestanden > wltcore.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wltcore fout

Wltcore.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wltcore.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wltcore.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Live Toolbar Core. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wltcore.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wltcore.dll bestandsinfo

Het proces Windows Live Toolbar Core of Windows Live Toolbar Beta Core hoort bij de software Windows Live Toolbar of Windows Live Essentials of Windows Live Toolbar Beta van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft wltcore.dll niet nodig. Bestand wltcore.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,068,904 bytes (65% van alle voorkomende bestanden), 1,067,352 bytes, 1,067,872 bytes of 953,360 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wltcore.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is E15A8DC0-8516-42A1-81EA-DC94EC1ACF10. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. Wltcore.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wltcore.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wltcore.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over wltcore.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wltcore scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.