Home > Bestanden > wmfhotfix.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wmfhotfix te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wmfhotfix.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wmfhotfix.dll worm

Hints om wmfhotfix.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wmfhotfix.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmfhotfix.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmfhotfix.dll bestandsinfo

Het proces Windows WMF Metafile Vulnerability HotFix (versie 1.4, 1.2, 1.1) of WMFHotFix, MSI (versie 1, Hotfix Version 14) hoort bij de software Windows WMF Metafile Vulnerability HotFix of WMFHotFix, MSI (versie 1, Hotfix Version 14, 1,, 1, Hotfix Version) of WMF Hotfix Installer van Ilfak Guilfanov http://www.hexblog.com of Accent Consulting Services..

Omschrijving: Dit proces implementeert een hotfix om een kwetsbaarheid in de systeembeveiliging te corrigeren die werd ontdekt in Windows en is geassocieerd met Windows metabestanden. Een hotfix is een patch die zo snel mogelijk naar gebruikers wordt gestuurd om een urgent probleem op te lossen, zolang er nog niet een volledige oplossing is bedacht voor de onderliggende software. Als dit op een systeem loopt, dan is het waarschijnlijk nodzakelijk om de systeembeveiliging te controleren.

Gedetailleerde Analyse: wmfhotfix.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand wmfhotfix.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 3,584 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 3,072 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wmfhotfix.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. wmfhotfix.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wmfhotfix.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmfhotfix.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wmfhotfix scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.