Home > Bestanden > WMIADAP.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WMIADAP fout

WMIADAP.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WMIADAP.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WMIADAP.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WMIADAP.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WMIADAP.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WMIADAP.exe bestandsinfo

Het proces WMI of WMI Reverse Performance Adapter Maintenance Utility hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft WMIADAP.exe niet nodig. WMIADAP.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - normally C:\WINDOWS\system32\WBEM\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 196,608 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 203,776 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wmiadap.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. WMIADAP.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als WMIADAP.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 115,200 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 116,736 bytes of 117,248 bytes. Bestand WMIADAP.exe is een Windows systeembestand. WMIADAP.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma is niet zichtbaar. WMIADAP.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WMIADAP.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WMIADAP.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WMIADAP.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WMIADAP scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.