Home > Bestanden > wmiapsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wmiapsrv fout

Wmiapsrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wmiapsrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wmiapsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WMI Performance Adapter Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmiapsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmiapsrv.exe bestandsinfo

Het proces WMI Performance Adapter Service of WMI Performance Reverse Adapter of CCProxy Microsoft MFC Application hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of CCProxy Application of Microsoft Data Access van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: wmiapsrv.exe is onderdeel van Windows, en wordt gebruikt voor het op afstand beheren van je computer. Deze software verzamelt gegevens over de prestaties van je computer en stuurt deze naar de beheerder ervan. Als je je computer niet beheert, dan kun je dit proces veilig beëindigen (maar niet verwijderen).

Gedetailleerde Analyse: wmiapsrv.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand wmiapsrv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 (typically C:\WINDOWS\System32\wbem\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,464 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 117,248 bytes, 136,192 bytes of 137,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wmiapsrv.exe.html 
Bestand wmiapsrv.exe is een Windows kernsysteembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Programma heeft geen zichtbaar venster. Wmiapsrv.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als wmiapsrv.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 203,264 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 974,848 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Wmiapsrv.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs en toepassingen monitoren.
  • Als wmiapsrv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,170,368 bytes. Wmiapsrv.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Wmiapsrv.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als wmiapsrv.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 76,288 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 85,089 bytes.
  • Als wmiapsrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 974,848 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wmiapsrv.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wmiapsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmiapsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wmiapsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.