Home > Bestanden > WmiPrvSE.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WmiPrvSE fout

WmiPrvSE.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WmiPrvSE.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WmiPrvSE.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WmiPrvSE.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WmiPrvSE.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WmiPrvSE.exe bestandsinfo

Het proces WMI of WMI Provider Host hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: De Windows Management Instrumentation Provider Service is een host proces voor Windows WMI diensten. WMI biedt informatie over het beheer en de controle in een enterprise omgeving. Het geeft systeembeheerders de mogelijkheid zoekopdrachten in te voeren en informatie weer te geven in het bureaublad, toepassingen en binnen netwerk componenten. Deze dienst wordt automatisch gestart indien nodig en zou niet moeten beëindigd worden.

Gedetailleerde Analyse: WmiPrvSE.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. WmiPrvSE.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows - normally C:\WINDOWS\System32\wbem\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 218,112 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 227,840 bytes en nog 22 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wmiprvse.exe.html 
Het is een Windows kernsysteembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als WmiPrvSE.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,684 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 58,880 bytes en nog 4 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Bestand WmiPrvSE.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand WmiPrvSE.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WmiPrvSE.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WmiPrvSE.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
206 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WmiPrvSE.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WmiPrvSE scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.