Home > Bestanden > wmplayer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wmplayer fout

Wmplayer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wmplayer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wmplayer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Media Player. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmplayer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmplayer.exe bestandsinfo

Het proces Windows Media Player hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft® Windows Media Player van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: wmplayer.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Wmplayer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 64,000 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 73,728 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wmplayer.exe.html 
Wmplayer.exe is een Windows kernsysteembestand. Bestand wmplayer.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als wmplayer.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 168,960 bytes. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als wmplayer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,194,304 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Bestand wmplayer.exe is geen Windows systeembestand. Wmplayer.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wmplayer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wmplayer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmplayer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wmplayer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.