Home > Bestanden > wmpnetwk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wmpnetwk fout

Wmpnetwk.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wmpnetwk.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wmpnetwk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wmpnetwk.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmpnetwk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmpnetwk.exe bestandsinfo

Het proces Windows Media Player Network Sharing Service hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows of Windows Media Format (versie 11 runtime) of Microsoft Windows Operativsystem van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft wmpnetwk.exe niet nodig. Wmpnetwk.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 913,408 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 1,525,248 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wmpnetwk.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk.

Als wmpnetwk.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 16,896 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,525,248 bytes. Wmpnetwk.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wmpnetwk.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wmpnetwk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmpnetwk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wmpnetwk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.