Home > Bestanden > wmsdkns.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wmsdkns te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wmsdkns.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Hoax.Win32.Renos.bjs of Hoax.Win32.Renos.bso, en TrendMicro herkent het als TROJ_FAKEALERT_000007d.TOMA.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wmsdkns.exe worm

Hints om wmsdkns.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Parsing software fo XML Media. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wmsdkns.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wmsdkns.exe bestandsinfo

Het proces Parsing software fo XML Media hoort bij de software XML Media of Parsing software fo XML Media van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: wmsdkns.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand wmsdkns.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 91,561 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 87,979 bytes, 89,515 bytes of 87,981 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wmsdkns.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Bestand wmsdkns.exe is geen Windows systeembestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wmsdkns.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wmsdkns.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wmsdkns scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.