Home > Bestanden > WOT.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WOT fout

WOT.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WOT.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WOT.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WOT for Internet Explorer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WOT.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WOT.dll bestandsinfo

Het proces WOT for Internet Explorer (versie (32-bit)) hoort bij de software WOT of WOT for Internet Explorer van WOT Services Oy (www.mywot.com) of Against Intuition Oy (www.mywot.com)..

Omschrijving: Windows heeft WOT.dll niet nodig. Bestand WOT.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,671,840 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 1,671,328 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wot.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is C920E44A-7F78-4E64-BDD7-A57026E7FEB7 of 9E571C81-21E7-496B-9E6B-127E60263022. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. WOT.dll is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. WOT.dll kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als WOT.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 269,312 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. WOT.dll is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WOT.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WOT.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WOT.dll, deel je kennis dan en help anderen.

WOT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.