Home > Bestanden > Wow.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Wow fout

Wow.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Wow.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Wow.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update World of Warcraft. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Wow.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wow.exe bestandsinfo

Het proces World of Warcraft of World of Warcraft Retail of Client hoort bij de software World of Warcraft of Half-Life (versie 2) of Client van Blizzard Entertainment (blizzard.com)..

Omschrijving: Windows heeft Wow.exe niet nodig. Wow.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 8,116,224 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 7,107,584 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wow.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Wow.exe is geen Windows systeembestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand Wow.exe is digitaal gesigneerd. Wow.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk.

  • Als Wow.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,116,224 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 7,393,944 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Wow.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren.
    Als er problemen zijn met Wow.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > World of Warcraft).
  • Als Wow.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
  • Als Wow.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 11,196,560 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Wow.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Wow.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Wow.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Wow scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.