Home > Bestanden > wowexec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wowexec fout

Wowexec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wowexec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wowexec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Win16 Application Launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wowexec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wowexec.exe bestandsinfo

Het proces Windows Win16 Application Launcher of Startprogramm für Windows Win16-Anwendungen hoort bij de software Microsoft Windows™ Operating System of Betriebssystem Microsoft® Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Het Windows-On-Windows proces, wowexec.exe, wordt opgroepen door het NT Virtual DOS Machine proces, ntvdm.exe, om 16-bit MSDOS programma’s of oudere games op huidige 32-bit besturingssysteem zoals Windows 2000, NT, XP en hoger te laten draaien. Het begint actief te werken zodra een 16-bit applicatie begint te draaien, maar blijft na het sluiten van de applicatie op de achtergrond doordraaien.

Gedetailleerde Analyse: wowexec.exe is belangkrijg voor Windows. Wowexec.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 10,368 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 10,544 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wowexec.exe.html 
Wowexec.exe is een Windows systeemcomponent. Wowexec.exe is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wowexec.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het wowexec.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wowexec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wowexec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.