Home > Bestanden > wpCtrl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wpCtrl te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wpCtrl.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wpCtrl.exe worm

Hints om wpCtrl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Pivot Software Support Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wpCtrl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WpCtrl.exe bestandsinfo

Het proces Pivot Software Support Application hoort bij de software Pivot Software of Pivot Sofware of MAGIX Ringtone Maker (versie 2) of Pivot Pro Plugin of Microsoft Office Professional of Pivot Software Support Application van Portrait Displays (www.portrait.com)..

Omschrijving: wpctrl.exe is onderdeel van de PivotPro software van Portrait Studios. PivotPro is een programma voor het bewerken, manipuleren en beheren van digitale afbeeldingen. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: wpCtrl.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. WpCtrl.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\WinPortrait\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 694,008 bytes (77% van alle voorkomende bestanden), 800,504 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wpctrl.exe.html 
WpCtrl.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. WpCtrl.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 88% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wpCtrl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wpCtrl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wpCtrl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.