Home > Bestanden > WPDShServiceObj.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WPDShServiceObj fout

WPDShServiceObj.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WPDShServiceObj.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WPDShServiceObj.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WPDShServiceObj.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WPDShServiceObj.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WPDShServiceObj.dll bestandsinfo

Het proces Windows Portable Device Shell Service Object hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Het Windows Portable Device Shell Service Object is een onderdeel van het Microsoft Windows-besturingssysteem dat systeemondersteuning biedt voor draagbare apparaten zoals mp3 spelers, smartphones en digitale camera's. Net als andere onderdelen van Windows zelf, mag dit niet worden beëindigen, of er kunnen fouten optreden wanneer u uw systeem gebruikt.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WPDShServiceObj.dll niet nodig. WPDShServiceObj.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 133,632 bytes (97% van alle voorkomende bestanden), 133,120 bytes of 52,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wpdshserviceobj.dll.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Het is geen Windows systeembestand. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WPDShServiceObj.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WPDShServiceObj.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
153 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WPDShServiceObj.dll, deel je kennis dan en help anderen.

WPDShServiceObj scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.