Home > Bestanden > wrapper-windows-x86-32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wrapper-windows-x86-32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wrapper-windows-x86-32.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wrapper-windows-x86-32.exe worm

Hints om wrapper-windows-x86-32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Java Service Wrapper Community Edition. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wrapper-windows-x86-32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wrapper-windows-x86-32.exe bestandsinfo

Het proces Java Service Wrapper Community Edition (versie 3.3.5) hoort bij de software Java Service Wrapper Community of Freenet (versie 0.7 darknet-8888) van Tanuki Software (www.tanukisoftware.com)..

Omschrijving: wrapper-windows-x86-32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Wrapper-windows-x86-32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 204,800 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 241,664 bytes of 180,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wrapper-windows-x86-32.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wrapper-windows-x86-32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
52 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wrapper-windows-x86-32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wrapper-windows-x86-32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.