Home > Bestanden > WRConsumerService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WRConsumerService fout

WRConsumerService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WRConsumerService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WRConsumerService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WRConsumerService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WRConsumerService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WRConsumerService.exe bestandsinfo

Het proces WRConsumerService hoort bij de software Spy Sweeper of Webroot AntiVirus with of Webroot Internet Security of Webroot AntiVirus with Spy of Webroot Software of Spy Sweeper for MSN of Webroot SecureAnywhere of Spy Sweeper Core van Webroot Software (www.webroot.com)..

Omschrijving: Windows heeft WRConsumerService.exe niet nodig. WRConsumerService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,201,640 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 1,205,760 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wrconsumerservice.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeembestand. WRConsumerService.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WRConsumerService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WRConsumerService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WRConsumerService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WRConsumerService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.