Home > Bestanden > wsbho2k0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wsbho2k0 fout

Wsbho2k0.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wsbho2k0.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wsbho2k0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wsbho2k0 Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wsbho2k0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wsbho2k0.dll bestandsinfo

Het proces wsbho2k0 Module hoort bij de software Ipswitch WS_FTP Pro of Ipswitch WS_FTP Home (versie 2006, 2007) of Ipswitch WS_FTP Professional of Ipswitch WS_FTP Pro Uninstall of WS_FTP Pro of wsbho2k0 Module of Ipswitch WS_FTP (versie 12) of AuctionSage van Ipswitch (www.ipswitch.com) (versie 10 Maguire Road - Suite 220 Lexington, MA 02421, 81 Hartwell Ave. Lexington, MA)..

Omschrijving: Dit proces is een onderdeel van WS_FTP Pro, een full-featured File Transfer Protocol (FTP) programma voor Windows. Het draait op de achtergrond en bewaakt verzoeken van Internet Explorer om verbindingen met FTP servers tot stand te brengen. Wanneer er een wordt gedetecteerd, vraagt het de gebruiker om WS_FTP Pro in plaats van IE's ingebouwde FTP code te gebruiken. Dit is een optionele functie en niet nodig voor een correcte werking van WS_FTP Pro, dwz de IE integratie moet worden uitgeschakeld in het programma als het niet nodig is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wsbho2k0.dll niet nodig. Bestand wsbho2k0.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (typically C:\Program Files\Ipswitch\WS_FTP Pro\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 118,830 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 131,072 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wsbho2k0.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 601ED020-FB6C-11D3-87D8-0050DA59922B. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Wsbho2k0.dll is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wsbho2k0.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het wsbho2k0.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wsbho2k0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wsbho2k0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.