Home > Bestanden > WScript.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WScript fout

WScript.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WScript.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WScript.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Windows Based Script Host. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WScript.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WScript.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft ® Windows Based Script Host of Microsoft R Windows Based Script Host hoort bij de software Microsoft Windows Script Host of Microsoft R Windows Script Host van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: WScript.exe is belangkrijg voor Windows. WScript.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 114,688 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 141,824 bytes, 155,648 bytes, 131,584 bytes of 151,552 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wscript.exe.html 
Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WScript.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WScript.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WScript.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WScript scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.