Home > Bestanden > WService.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WService fout

WService.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WService.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WService.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Tablet Client Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WService.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WService.EXE bestandsinfo

Het proces Tablet Client Driver hoort bij de software Tablet Driver for Win2000 van Tablet Driver (www.wacom.com/productsupport/index.cfm)..

Omschrijving: Windows heeft WService.EXE niet nodig. Bestand WService.EXE bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 28,672 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wservice.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). WService.EXE kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WService.EXE. Controleer daarom het WService.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WService.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

WService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.