Home > Bestanden > WServing.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WServing fout

WServing.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WServing.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WServing.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wserving Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WServing.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WServing.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software wserving Service of WServing Service van onbekend..

Omschrijving: WServing.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand WServing.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 186,368 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 187,904 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wserving.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. WServing.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WServing.exe. Controleer daarom het WServing.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WServing.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WServing scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.