Home > Bestanden > WSS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WSS fout

WSS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WSS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WSS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WSS2007 Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WSS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WSS.exe bestandsinfo

Het proces WSS2007 Application hoort bij de software WSS2007 of Winferno Subscription Service van Capital Intellect (www.winferno.com)..

Omschrijving: Windows heeft WSS.exe niet nodig. WSS.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,976 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes of 132,488 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wss.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. WSS.exe is geen Windows systeembestand. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WSS.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WSS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WSS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WSS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.