Home > Bestanden > wuaucldt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wuaucldt te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wuaucldt.exe als malware, bv. BitDefender herkent het als Trojan.Peed.Gen, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Malagent of TrojanDownloader:Win32/Cutwail.BA.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wuaucldt.exe worm

Hints om wuaucldt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Wiavgyp Qnvuxa Asitkpulu. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wuaucldt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wuaucldt.exe bestandsinfo

Het proces Wiavgyp Qnvuxa Asitkpulu of Xomyjhf Dsktek Rqmmtnyyi hoort bij de software Wiavgyp Qnvuxa Asitkpulu of Xomyjhf Dsktek Rqmmtnyyi van Xomyjhf Software of Wiavgyp Software..

Omschrijving: wuaucldt.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Wuaucldt.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 33,280 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 60,928 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wuaucldt.exe.html 
Bestand wuaucldt.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Wuaucldt.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

  • Als wuaucldt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 32,256 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 52,736 bytes, 72,792 bytes, 30,976 bytes of 29,440 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Wuaucldt.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Wuaucldt.exe kan andere programma's manipuleren.
  • Als wuaucldt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,493 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 100,352 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Wuaucldt.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Controleer het wuaucldt.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over wuaucldt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wuaucldt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.