Home > Bestanden > WUDFHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WUDFHost fout

WUDFHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WUDFHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WUDFHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Stuurprogramma Foundation. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WUDFHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WUDFHost.exe bestandsinfo

Het proces Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Host Process hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Besturingssysteem Microsoft Windows van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: WUDFHost.exe is belangkrijg voor Windows. WUDFHost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 146,432 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 142,336 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wudfhost.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Als WUDFHost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 229,888 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WUDFHost.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WUDFHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
74 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WUDFHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WUDFHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.