Home > Bestanden > WUDFSvc.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WUDFSvc fout

WUDFSvc.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WUDFSvc.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WUDFSvc.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Stuurprogramma Foundation. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WUDFSvc.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WUDFSvc.dll bestandsinfo

Het proces Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Service of Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework (WUDFSvc) hoort bij de software Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework (WUDFSvc) of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft WUDFSvc.dll niet nodig. Bestand WUDFSvc.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 55,808 bytes (89% van alle voorkomende bestanden), 55,296 bytes, 64,512 bytes of 54,272 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wudfsvc.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Programma is niet zichtbaar. Bestand WUDFSvc.dll is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces is inactief. WUDFSvc.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WUDFSvc.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het WUDFSvc.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over WUDFSvc.dll, deel je kennis dan en help anderen.

WUDFSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.