Home > Bestanden > wwSecure.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wwSecure fout

WwSecure.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wwSecure.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wwSecure.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Washer Security Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wwSecure.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WwSecure.exe bestandsinfo

Het proces Washer Security Service hoort bij de software Washer Security Access of Washer AutoComplete van Webroot Software (www.webroot.com)..

Omschrijving: Wwsecure.exe is onderdeel van de Webroot Windows Washer software suite en start na installatie automatisch met het besturingssysteem op. Het hoofddoel van dit proces is alle activiteiten logs te verwijderen van internet browsers zoals geschiedenis, cookies, cache en alle onnodige bestanden van meer dan 470 applicaties.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wwSecure.exe niet nodig. Bestand wwSecure.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 487,936 bytes (52% van alle voorkomende bestanden) of 486,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wwsecure.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. WwSecure.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. WwSecure.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wwSecure.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het wwSecure.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
43 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wwSecure.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wwSecure scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.