Home > Bestanden > WZCSLDR2.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WZCSLDR2 fout

WZCSLDR2.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WZCSLDR2.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WZCSLDR2.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ANIWZCS2 launcher for Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WZCSLDR2.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WZCSLDR2.exe bestandsinfo

Het proces ANIWZCS2 launcher for Windows hoort bij de software ANIWZCS2 Service Launcher (versie (9x)) of APC PowerChute Personal Edition of D-Link Wireless N DWA-140 van Alpha Networks (www.alphanetworks.com) of Wireless Service..

Omschrijving: WZCSLDR3.exe is onderdeel van de besturingsprogramma's voor verschillende draadloze netwerkkaarten gemaakt door Alpha Networks. Dit is een OEM-fabrikant van draadloze logica (in tegenstelling tot een bedrijf dat eindproducten fabriceert), zodat uw systeem hun producten kan gebruiken, zelfs als er niets met dat label aanwezig is. Dit moet worden beschouwd als onderdeel van uw drivers en alleen gelaten worden, of uw draadloze verbinding zal niet werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WZCSLDR2.exe niet nodig. WZCSLDR2.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - generally C:\Program Files\ANI\ANIWZCS2 Service\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 49,152 bytes (79% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wzcsldr2.exe.html 
WZCSLDR2.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het programma is niet zichtbaar. WZCSLDR2.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WZCSLDR2.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WZCSLDR2.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
83 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WZCSLDR2.exe, deel je kennis dan en help anderen.

WZCSLDR2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.