Home > Bestanden > wzshlstb.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wzshlstb fout

Wzshlstb.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wzshlstb.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wzshlstb.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WinZip Shell Extension DLL. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wzshlstb.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wzshlstb.dll bestandsinfo

Het proces WinZip Shell Extension DLL hoort bij de software WinZip of Mozilla Thunderbird of HijackThis of WinZip 10 Pro of WinRAR archiver van WinZip Computing (www.winzip.com) of WinZip Computing LP (www.winzip.com) of WinZip Computing, S.L..

Omschrijving: WinZip is een van de meest populaire programma's voor het creëren en beheren van gecomprimeerde ZIP bestanden in Windows. De WinZip Shell Extension DLL implementeert de uitvoering van de WinZip opties in Windows Explorer, waarmee u ZIP-bestanden of gecomprimeerde gegevens gemakkelijk kan creëren, zonder het expliciet opstarten van WinZip. Het is niet essentiëel, maar beëindigen ervan verwijdert deze functionaliteit.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft wzshlstb.dll niet nodig. Wzshlstb.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ - generally C:\Program Files\WINZIP\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,120 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 20,552 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/wzshlstb.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. wzshlstb.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

  • Als wzshlstb.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,644 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 5,120 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Wzshlstb.dll is geen Windows systeemcomponent. wzshlstb.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wzshlstb.dll. Controleer daarom het wzshlstb.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wzshlstb.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wzshlstb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.